|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| وایرلس(Wireless) بحث پیرامون شبکه های وایرلس اعم از wifi و wimax و... |

![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
Junior Member
تشکرها: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
سلام
من یک مودم wag120n دارم یک پی سی دارم که کارت شبکه بیسیم یو اس بی داره dlink dwa110 یک نوت بوک 1520 وسترو هم دارم مودم به اینترنت وصله و پی سی و نوت بود به مودم وصلن! رو نوت بوک مشکل خاصی ندارم وقتی هم پینگ میکنم مودم رو اکثرا 1 میلی فانیه هست بعضی وقتها 3 - 4 میلی میشود و بعضی وقتها به 30-40 میلی میرسد ارتباط خوب است و اوکی! اما در مورد پی سی قضیه فرق میکند وقتی پینگ میکنم اکثرا 1 میلی هست اما گاهی به 1000 میلی ثانیه هم میرسد!!! در همین پی سی تا یک کاری کینم مثلا جند تا تب در کروم یا فایرفاکس یا آی ای باز میکنم یا فایل دانلود میکنم یا ... یکهو ارتباط بی سیم قطع میشود و ارتباط اینترنت هم به طبع اون قطع میشه! در مواقع قطع شدن ها اگر به cpu usage/ نگاه کنم نزدیک 100 است ! آیا این قطع شدن به 100 شدن سی پی یو ارتباطی دارد ؟ و کلا فکر میکنید چرا قطع میشود؟! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() |
آیا این مشکل قبلا با این سیستم (کانفیگ) وجود نداشته؟
این usage که 100 میشه مربوط به چه پروسسی میشه؟ در هر صورت این مورد نرمال نیست و باید بررسی کنید احتمال داره به همین مورد ربط داشته باشه.
|
| این کاربران از jadogar123 به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | ach_sec (۱۳۸۹/۰۵/۶) |
|
|
#4 |
|
Member
![]() تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹
تشکر شده 14 بار در 11 پست
![]() |
سلام ..
همینطور که دوستان گفتن مورد نرمال نیست .. یه کمی بیشتر راهنمایی کن تا شاید مشکل توسط دوستان حل بشه .. البته بهت یه پیشنهاد میدم .. ارتباط همه دستگاه ها با مودم رو قطع کن ،، فقط pc به مودم وصل باشه ( ترجیحاً کارت شبکه بیسمت رو به یه پورت دیگه بزن و سایر پورتهای usb غیر ضروری رو قطع کن مثل پرینتر ) ،، حالا یه پینگ از pc به مودم بگیر طبق این دستور ping 192.168.1.1 -t به جای 192.168.1.1 ،، ip مودم رو بزن .. حالا با دستگاهت شروع کن به کار کردن ،، بعد ببین دقیقاً چه وقت عدد time پینگ بالا میره .. |
|
|
|
| این کاربران از meisamphp به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | ach_sec (۱۳۸۹/۰۵/۶) |
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸
تشکرها: 56
تشکر شده 49 بار در 26 پست
![]() |
ممکن از فاصله و موقعییت pc تا مودم wireless باشه البته اون cpu 100 هم بی تاثیر نیست.
فرزند کوروش کبیر او که شادمانی مردم من را نمی خواهد از ما نیست ، او برده بی مزد اهریمن است. زنان میهن من بزرگوار و برازنده اند ،خان و مان مردم من شادمان و سترگ است ، پدران ما دانا و فرزندان ما دلیرند ،بدین نشان هرگز شکست نخواهیم خورد بدین نشان هرگز فریفته نخواهیم شد. (کوروش کبیر) |
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to m.admin For This Useful Post: |
|
|
#6 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
سلام به همه دوستان ممنون از راهنماييتون....
در مورد ويروس بايد عرض کنم سيستم آنتي ويروس آپ ديت روشه و گذارشي نميده! قبلا اين مشکل 100% شدن سي پي يو وحود داشت اما ارتباط با اينترنت قطع نميشده (البته اين قبلا که ميگم ارتباط بيسيم نبوده!) برنامه قاير فاکس يا کروم باسي پي يو درگير ميشن و به 100 درصد ميرسونند(البته ممکنه باعثش برنامه ديگري باشه اما وقتي يوزيج ميره بالا تسک منيجر اين برنامهها را 100 نشون ميده فاصله ام زياد نيست (2 متر که يک ميز چوبي بينشون هست) مساله اينه که اگر سي پي يو يوزيج به 100 برسه ارتباط بايد قطع بشه /؟ آيا رسيدن سي پي يو به 100 تقصير برنامه هاست (مثلا کروم يا فايرفاکس) يا ميتونه خود ارتباط بيسيم به دليلي باعث بشه سي پي يو به 100 برسه؟ و بعد هم مثلا باعث قطعي ارتباط بشه؟ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() |
ارتباط بیسیم احتمالش خیلی کم هست که علت این مشکل باشه
بار cpu صد احتمال قوی به نرم افزارها و مواقعی هم ویندوز و هارددیسک میتونه مرتبط باشه. همه فایهای temp ویندوز و یوزرها را حذف کنید. برنامه هایی که 100 نشون میده نسخه جدیدتر اگز هست نصب کنید اگر نبود همون نسخه اخر را نصب کنید. در نهایت یکبار دیفراگ کنید.
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
ممنون این کارها را میکنم ببینم چی میشه
|
|