|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| سیسکو و انواع مختلف سخت افزار شبکه(cisco) بحث پیرامون سخت افزار شبکه |

![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
|
Junior Member
تشکرها: 14
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
دوست عزیز نمی دونم از کجای حرف های من فهمیدی که روی 100 آپ شده !!!
لینک بالا نمی یاد چه برسه به این که با 10 بخواد کار کنه. عرض کردم با پورت های 100 دارن کار می کنن ... با تشکر |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
![]() |
من اصلا فراموش کردم این پست را ببینم
یه کاری کن تو سوئیچ کامندهای زیر را بزن و خروجیش را اینجا بزار ببینم چیزی میشه فهمید sh interfaces status
و sh spanning-tree کانفیک استارت آب سوئیچ را هم بزار احتمال داره لوپی باشه و سوئیچ پورت را خاموش میکنه
|
| این کاربران از jadogar123 به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | sepehr912 (۱۳۸۹/۰۵/۹) |
|
|
#13 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
سلام
قبلا چک شده و stp پورتی را نبسته ... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
![]() |
این مشکلی که گفتید از چند حالت خارج نیست.
ساده ترش کابل هست (البته کراس بودنش فراموش نشه) حالت دیگه مشکل تو کانفیگ هست حالت دیگه هم سخت افزار و خرابی پورت دیگه جز اینها احتمالی نیست. احتمال قویترش کانفیگ هست. اگر مطمئن هستید که کانفیگ مشکلی نداره که هیچ اگر نه خروجی فرامین قبلی را بزارید نگاه کنیم شاید به نکته ای برخوردیم
|
| این کاربران از jadogar123 به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | vahid313 (۱۳۸۹/۰۵/۱۰) |
|
|
#15 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
سلام
از لحاظ کانفیگ مطمئن هستم. یکی میمونه خرابی پورت و دیگری هم اینکه کراسش کنم. این در حالی هست که دو لینک صد این سوئیچ دارند با همین کابل استریت کار می کنند. تست می کنم و جواب می دم ممنون |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|