|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| عمومی شبکه بحث پیرامون مشکلات عمومی یا بحث های دیگر شبکه که در بقیه تالار ها نمی گنجد. |

![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
|
Junior Member
تشکرها: 8
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
![]() |
تو موضوع به spanning tree اشاره کردید. برای این مورد نیاز به حداقل دو لینک برای ارتباط دو سوئیچ (در یک vlan مشابه) دارید.
|
| The Following 3 Users Say Thank You to jadogar123 For This Useful Post: |
|
|
#13 |
|
Senior Member
![]() |
تمام نظرات اساتید درست و به نظر من در مورد اینکه چرا دوتا سرور استفاده کرده اینه که کلا سرور مدیریت شبکه AD+DC رو از سرور Application باید جدا کرد.
|
| این کاربران از farshad64 به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند | panahi (۱۳۸۹/۰۵/۱۱) |
|
|
#14 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
ممنون از راهنمایی و همکاری تمام دوستان
با راهنماییاتون تونستم پروژمو تحویل بدم و 18 بگیرم ویرایش توسط panahi : ۱۳۸۹/۰۵/۱۱ در ساعت ۰۱:۴۵ قبل از ظهر |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() تاریخ عضویت: فروردين ۱۳۸۹
تشکرها: 105
تشکر شده 936 بار در 582 پست
![]() |
ابتدا قبول شدن تان را تبریک میگم.
اما نمره ۲۰ یا غیره گرفتن مهم نیست، مهم این است که چه چیزی و چه مقدار یاد گرفتید. امیدوارم که تلاش کنید و زبان انگلیسی خود را تقویت کنید تا مطالب بیشتری یاد بگیرید. موفق باشید
|
| The Following 3 Users Say Thank You to patris1 For This Useful Post: |
|
|
#16 |
|
Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
![]() |
درست میفرمایید.اما انقدر برای این پروژه وقت گذاشتم و مطالعه کردم که خسته ام کرد.
اما به مبحث شبکه علاقه پیدا کردم. با کمک شما و دوستان حتما پیگیر میشم اما چند وقت دیگه. با تشکر |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|